Vådligt vådlikt.

Våd läggs till våd och det är vådligt vad vådlikt det blir. Och det drar iväg snabb med 1 meters våder. Nu är jag framme vid trappen och nu återstår bara lite vävuppsättning längst bort i köket. Men det kan få bero tills slutet av nästa vecka. För tisdag/onsdag är det ju skola för Kola killar och tjejer. Men två väggar är helt färdigmålade och den tredje blir klar lördag. För när mor kom hem från kupan då blev det fart på målandet. Själv har jag varit nere i pingisrummet,som blivit målarbod, och satt färg på tillbehören.
S5002536

Detta är delar av de två färdigmålade väggarna.
S5002534

Denna vägg är vådad i dag och målas på lördag.
S5002535

Bild från “måleriet” för tillbehören.

Kategorierom

2 svar på ”Vådligt vådlikt.”

  1. Ja, visst kommer ni ihåg att montera ner spaljen och göra den lite mindre än hälften så hög?

    För övrigt kan jag bara meddela att det ser bra ut, ljust och fint samt att vi väntar på ett besäk från farmor 🙂

Kommentarer är stängda.