Äntligen.

Nu har alla gamla tapeter i Kök/matplats  ångats bort. Vi tog ett ryck i kväll för att få en lite lugnare morgondag. Har skruvat extra vid överkant alla dörröppningar där tapeterna brukade spricka. Nu är det snart dags att börja fundera lite på färgsättning. Lite spackling och puts sedan fram emot helgen blir det nog att fästa på väven. Har tagit en sort som är förbehandlad så det blir mindre jobb med målningen. Och så är ju väven en meter bred så  varje våd täcker  2,4 m2. Onsdag t.o.m. fredag är inbokade för andra aktiviteter och det är nog bra för man blir ganska less på gamla tapeter.
S5002531
Den absolut sista tapetbiten nöts bort.

Kategorierom

Ett svar på ”Äntligen.”

  1. Hej!
    Magnus sa att ni rivit ner alla tapeter. Gud va skönt! Kul och fräscht med något nytt! Att ni har börjat köra med feng shui så här på äldre dar;) Själv sitter jag och räknar läkemedlsräkning. Spädningar, infusioner m.m. Man får inte ha ett enda fel på tentan- så önska mig lycka till! ps. grönt är skönt ds.

Kommentarer är stängda.