Vilodagen.

I dag har det varit en riktig vilodag. Stannade i sängen tills klockan nio, och det var ovanligt. Har sovit riktigt bra för en gångs skull. D.V.S. i tvåtimmars omgångar. Och det är ganska ovanligt. Var ju så trött i går kväll att det var nästan på gränsen till medvetslöshet.
I dag har dotter, måg och 1,8 barnbarn varit och hälsat på. Sen utemellan har jag sett skidskytte som inte var någon höjdare. Klockan 18:00 söndag går enligt gammal tradition sabbaten ut.
Då blev det ett litet ryck med tapetrensning. Det  blev fönsterväggen plus en bit på nästa vägg som synes. Även bortmontering av två elelement.  Kl. 20:00 tog  ångan slut, och när  batteriet i hörapparaten “dog” så ser jag inget så det får vara bra för i kväll. Angående gårdagen och Hugo, Så löste jag det och kom åt att riva tapeten bakom.  En liten vridning bara på Hugo.
S5002525

Kategorierom