Ny dag- ny vägg.

Hade egentligen tänkt vila i dag. Men som alla vet så blir det ju bara vila på ett ställe.
Så det får bli en bit vägg i dag också men bara en liten bit. Det som inte får missas i dag är ju skidskytte. Men nu blir det en liten paus för ångan tog slut, passar då på att åka ut med Milou så att han får sin dagliga springtur. Medhjälparen har ju som sagts tidigare farit iväg för kassatjänst på Kupan.
S5002523

Mitt fickur från unga år hänger med för att påminna om tv-tiderna.
S5002524

Får nog ta på mig tänkarhatten. För “Hugo” står där och är ganska stöddig. Skorstenen har nog tjekat fast i kaminen så att flytta undan kaminen är nog lite för mycket bök. Just nu i alla fall. Utrymmet mellan vägg och kamin är ju det lagstadgade 100 millimeter. Men allt går att lösa.
Nåja, nästan allt. Egentligen var det synd på den snygga bården.

Kategorierom