Arbetet fortskrider.

Nu är det inte så mycket kvar av takmålningen. Har i dag inhandlar 50m2 väv +15 liter vävlim. Det gäller att ha hemma det som kanske behövs under helgen. Enligt beräkningen så skall det vara ca. 40-45 m2 vägg som skall limmas väv på. Men först ska gamla tapeter ångas bort. Men alltid lättare att jobba på en vägg än i tak.
S5002520

Soffa och bord har kommit tillbaka på sin plats, och brasan i “Hugo” värmer skönt.
S5002521

Det enda som är omålat av taket. Ca 6m2. Ganska skönt att bli av med det nackbrytande jobbet.
Nu ska jag titta på slutspelshockey. Så blir det nya tag i morgon. Skvätten tak som är kvar, en hög med dörr/fönsterfoder som skall bort. Sedan blir det ångning. Det är tack vare min duktiga medhjälpare som det fortskrider snabbare än väntat.

Kategorierom

3 svar på ”Arbetet fortskrider.”

Kommentarer är stängda.