Byggarbetsplats.

Mitt hem ljuva hem ser ut som en byggarbetsplats. Detta till trots så hade jag innan kl. l3,00 fixat smarriga semlor. Sedan tog jag en liten paus medan Helena sköt för guld. Så kom Gurra för att krossa mej i schack. Han är faktiskt en riktig talang men mot mångårig rutin väger han lite lätt.
Och det värsta var ju att han gillar inte semlor så han fick istället mina goda kardemummabullar. Men hans privatchaufför gillade semlorna. Efter schacket blev det  mera takmålning men nu är vi trötta så det blir en paus. En halv timme senare i kväll och vi är halvvägs med taket.  Tur att jag får vila upp mej på Ica halva morgondagen. Efter 11:00 skall mor och jag åka hem till Home för att hämta mera färg, väv + lim till väggarna. Samt även  börja fundera på färgsättning på väggarna. Men det sköter hustrun oftast och bra.
S5002519

Kategorierom

Ett svar på ”Byggarbetsplats.”

  1. Så bra det kommer att bli, och det säger jag även om ni just börjat. Allt är bättre än en gulnande panel. Men stig och stå försiktigt!

Kommentarer är stängda.