Samkväm på Smedsberget.

Under ca. 40 av årets veckor anordnas, av 5  olika föreningar/organisationer, en dag i veckan en träff för pensionärer. Lokal är alltid Smedsbergets äldreboende. I onsdags var det Röda Korsets tur att vara arrangörer. Förberedelserna började redan i fredags med bakning av ett matbröd som heter Tärnakaka..http://www.knaften.se/2011/02/25/bakjouren-rycker-ut/
Eftersom jag varit “bakjour” så passade jag på att besöka träffen. Denna gång var även ordnat med underhållning. Trubaduren Andreas Antonsson underhöll med sång till eget gitarrackompanjemang.  Även egna visor framfördes som liksom sång och ackompanjemang höll hög klass.
S5002510
S5002511
Här delar av publiken, resten försvann i motljuset från fönstret.
S5002513
S5002514
Personal från Kupan, för tillfället lyssnande på trubaduren.
S5002512
Trubaduren i arbete.
När jag så småningom åkte hem kände jag enbart en stor tacksamhet. Trots cancer och KOL-problem insåg jag att mitt allmäntillstånd trots allt är ganska bra. Det jag tidigare hade tyckt varit stora problem hade nog krympt ihop en hel del.

Kategorierom

2 svar på ”Samkväm på Smedsberget.”

  1. Right after reading this article Personally i think like an individual are my favourite author now.

    The article is a tremendously structured and well-thought
    one. It jogged my memory about https://www.physicianonfire.com/20steps/. Looks like the author genuinely be familiar with case in point.
    This item is indeed a good read. Therefore many interesting details
    I didn’t understand before. Thank an individual for a great function. Keep it upwards in the future!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *