Inskrivning.

I dag har jag varit på inskrivning till KOL-skolan. Först var det allmän samling med ett gott och nyttigt fika. Sedan skulle man träffa  olika personer för enskilt samtal. I tur och ordning, i mitt fall,  kurator, sjukgymnast, dietist, arbetsterapeut och sist sjuksköterska. Det var faktiskt en riktigt givande förmiddag med en personal bestående av mycket trevliga damer.
En promenad, med puls/syresättningsmätare, i 6 minuter ingick första dagen. Trots ganska raskt tempo fungerade allt tillfredsställande. (tycker jag i alla fall). Det blir en mycket intressant fortsättning i slutet av mars. Kanske får jag då veta om jag verkligen är en KOL-kille eller om det är arvsanlag eller något annat som bråkar. Ser verkligen fram emot fortsättningen och det läkarbesök som kommer sist av allt.
Fortsättning lär följa på denna blogg.

Kategorierom

Ett svar på ”Inskrivning.”

Kommentarer är stängda.