Om lasarettsbesöket.

 

Ja då var det avklarat för denna gången. Och resultatet blev väl sisådär. Vet inte riktigt om jag skall skratta eller gråta. Spirometrin var väl inte så lyckad . Det är tydligen problem med luftintaget. Hade jag varit en gammal bil hade det varit enkelt. Då hade man bytt luftfiltret.
Men nu är det ju inte så enkelt. Ibland undrar jag om det är sviter efter svininfluensasprutan eller efter alla lunginflammationer..http://www.knaften.se/?s=svininfluensasprutan.  Nåväl, resultat skall nu bedömas och sedan blir jag förhoppningsvis elev i KOL-skolan. Där samlas patienter som klassats för KOL och får lära sig sätt att bl.a. försöka träna upp lungkapaciteten mm, mm.  Nog om detta , framtiden får ju utvisa händelseutvecklingen.
Efter det som beskrivits blev det en trappa ner för prostatakontroll och avläsning PSA-värdet. Båda sakerna var ju helt under kontroll så det var dagens positiva besked. Sedan har det kommit något som kan lindra biverkningarna efter behandlingen. Och sprutan var tredje månad får jag nog dras med i fortsättningen, men det är inga problem med det om kanske biverkningarna avtar.
känner mej ganska trött i kväll , jag  kanske känns som en 103-åring.http://www.knaften.se/2011/02/07/solskenshistoria-eller-hur/

Kategorierom

2 svar på ”Om lasarettsbesöket.”

  1. Vi från kustlandet håller nog med Ulrika då det gäller lasarettsbesöket….visst fanns det solstrimmor också i detta……sen skulle du nog kanske behöva ett litet lämpligt projekt igen att hämta inspiration från……( vi tänker på hur du spred entusiasm omkring dej, då du var mitt uppe i ditt kakbakande för ett par månader sen.)
    Vi delar din tacksamhet över allt som är positivt…..

  2. Egentligen är det ju TVÅ positiva resultat. Att få gå i skola är ju alltid kul och lärorikt och bra att både kontrollen och värdet är under kontroll. Även bra med en eventuell lindring av biverkningarna. Då kanske du sover bättre, annars får du väl skaffa dig en ny säng… ;o)

Kommentarer är stängda.