Vad händer??

I dag fick jag ett mejl med den rubriken. Det var avsänt från en by i kustens inland. Det finns tydligen människor som blir oroade när det inte kommer något nytt på min blogg under 5 dagar.
Trots att jag i det senaste inlägget den 30 januari   http://www.knaften.se/2011/01/30/terigen-en-ny-dag-2/                         
skriver att, ny dag nytt ljus  ger nytt hopp, är det faktiskt svårt att leva upp till det alla dagar. 
Faktum är att den gångna veckan har varit en enda djup formsvacka. Hade tyckt att de biverkningar som plågat mej dygnet runt i mer än åtta månader hade mattats en liten aning. Men den vecka som varit har sviterna av behandlingen tagit ny fart. Det plus att jag på måndag skall på kontroll hos min cancerläkare  gör ju inte saken bättre. Har ibland intalat mig att det går att bota cancer.
Men den bistra verkligheten är ju att en sådan sjukdom går inte att bota. Det är bara att med olika behandlingar hålla den i schack.  I mitt fall är väl prognosen bra enligt läkaren. Men som sagt : Det är svårt att ta allt med en klackspark alla dagar.  Får väl återkomma efter måndagens kontroll och efter den spirometri som skall utföras samma dag. Till dess vänner i cyberrymden : Hav tålamod och håll tummarna.

Kategorierom

3 svar på ”Vad händer??”

  1. ps ang tidsuppfattning min klocka var 12.39 vid sista inlägget och din datorklocka 1.39em alltså tell me är det UTC +1

  2. Ja vad händer, Jag ser att mina röster inte räckt till för priset Folkets röst gick till skidmannen Stellan. Dock tror jag inte att han kan spela pingis. Annars håller vi tummar och tassar att behandlingen ska verka på ett bra sätt och att biverkningarna försvinner. Annars är det en helt vanlig söndag -10¤ så ha en bra dag tills nästa kommentar;-)

Kommentarer är stängda.