Återigen en ny dag.

morgonrodnad 004
Varje gång en ny dag gryr bör man  tänka positiva tankar, eller åtminstone försöka.
Om Du är i arbetande ålder och ibland känner vantrivsel i ditt arbete, försök att tänka på någon/några  dagar som varit bra. Är Du i icke arbetande ålder eller av andra orsaker inte har något arbete att gå till, försök ändå tänka på det som varit bra. Om nattsömnen varit usel på grund av olika orsaker,
Du känner Dig trött och sliten, försök att se framåt. För det kan ju inte bli sämre utan enbart bättre.
Och hjälper inte det som sagts, så kan  Du väl försöka komma  ihåg det  kinesiska ordspråket:
NY DAG NYTT LJUS NYTT HOPP.

Kategorierom

2 svar på ”Återigen en ny dag.”

  1. Kloka ord, du borde samla alla kloka ord och göra en klokbok för det finns mycket tänkvärt om man bara har tid att läsa. En del tittar sig i spegeln varje morgon och säger till sig själv Jag är stark, Jag är vacker och Jag är bäst vips så är de helt uppåt väggarna. Och som vanligt så träffas alla hyllfyllare vid toapappershyllan 07.00 torsdag 3-2-11

Kommentarer är stängda.