En dålig trend.

Den dåliga trenden fortsätter. Förutom det jag fortfarande behandlas för så har jag tydligen drabbats av något problem med öronen. För ett par år sedan hade jag i samband med förkylning en inflammation i bägge öronen. Det resulterade i att örontrumpeterna svullnade igen med den följden att det slog lock för öronen. Man kan säga att då slog jag verkligen dövörat till. Det var hemska tre månader. Under de månaderna hann jag träffa en specialist från Umeå som enkelt konstaterade: Du har blivit döv, du får en hörapparat till.  Vilken tröst i bedrövelsen. Men efter detta var det en läkare (danska) på HC som förstod vad det var och gav mig antibiotika. Nu hoppas jag bara att det inte skall ta tre månader igen. Behandlas ju fortfarande med penicillin så jag avvaktar med läkarbesök. Men har ju uppsnappat att vår Herre inte lägger på mer börda, än vad en människa kan bära. Det är ju också trösterikt.
Det är med nöd och näppe som jag i detta tillstånd kan höra något i telefonen. Även med bätterörat.  Naturligtvis så ringde det i dag en dam som ville prata med mig. Hon hade funderingar om jag kunde tänka mig att ställa upp som en av nominerade. Det gällde LIDS idrottsgala i Lycksele. Och det var alltså som kandidat till folkets röst. Jag är ju inte direkt någon Therese Alshammar, men jag lovade ställa upp. Det behövs ju alltid utfyllnad vid alla former av nomineringar. Och det är ju bra att ha med någon som kan ta att inte bli vald.
Nog om detta . Nu väntar skidskytte, och ensam hemma är det bara att brassa på med volymen på TV-n

2 svar på ”En dålig trend.”

  1. Låter inte bra det där med öronen, men däremot låter det jättebra att de vill nominera dig till galan LIDS isf kommer jag att lägga en röst på Nisse. För övrigt så ses vi förmodligen på ICA next torsdag. Ha en bra dag själv så flyr jag huset då sporten på tv är igång. Jag är en antisporttyp. PS Mai Zena hälsade, hon är verkligen en fena eller hur. DS

  2. Det är besvärligt med all denna sjukdom. Själv har jag dragits med förkylningar till och från i vinter och en del hosta. Veckan som gått har sonen haft hög feber, på fjärde dagen gick vi till doktorn för han hade så ont i öronen bla. Doktorn kostaterade att han hade öroninflammation på det ena örat och att det andra också var lite rött. Penicilin blev det efter en del överväganden. När doktorn var klar med sonen vänder hon sig till mig och säger att du låter inte så fräsch! Nä svarar jag, jag har lite besvärlig hosta och har haft lite febertoppar senaste tiden men det går väl över med lite hostmedicin och så… Doktorn ville undersöka mig också och varför inte, ja konsekvensen blev att undertecknad fick diagnostiserat troligtvis begynnande lunginflammation, penicilin och VILA blev ordinationen! Så nu gör jag det och tröttsamt är det! Men men förhoppningsvis vänder det och vi blir alla friska och krya inom kort när penicilinet gjort sin verkan!

Kommentarer är stängda.