Svininfluensasprutan— för sista gången.

Har tidigare antytt att jag haft lätt att få lunginflammation efter sprutan jag tog den 19/11 2009.
Har idag varit på återbesök efter senaste sjukdomstillfället som var i december.
Och det blev påbackning med en ny antibiotikakur. Men av en annan sort, För baciller har ju förmågan att tycka om medicinen om dom får samma sort många gånger.
Med doktorns hjälp fick jag veta att knappt 3 månader efter influensasprutan kom första lunginflammationen*. Efter det dröjde det 6 månader, och efter ytterligare 4 månader var det dags igen. Och där är jag nu, inte helt återställd än. Ja vad skall man tro. Vill gärna hitta en orsak men det är lika svårt att bevisa sambandet som att bevisa  att det inte finns något sådant. Kan väl tänkas att det som det påstås att jag är behäftad med, KOL, har en bidragande orsak.
Var i alla fall ute på en inomhuspromenad med doktorn för att kolla hur mina lungor reagera vid ansträngning. Fick även gå i trappen för att öka belastningen. Resultatet var ganska bra för syresättningen av blodet var fortfarande över 90%.Man kanske skulle ha en sådan där mätutrustning på fingret för jämnan. Det vore nästan intressant.
tidigare om läkemedelseffekter
http://www.knaften.se/2010/12/27/om-inlgget-den-19-mars-2010/
http://www.knaften.se/2010/03/19/lkemedlens-olika-effekter/
*I sanningens namn får jag medge att jag haft en lunginflammation 2 månader före  sprutan. Det kanske var det som blev fel.

Kategorierom

Ett svar på ”Svininfluensasprutan— för sista gången.”

  1. Läser med intresse dina fabuleringar och iblland med ett igenkännande leende på läpparna. En fråga bara:Var tog du den vackra vinjettvinterbilden?

Kommentarer är stängda.