Härdsmälta och mardrömmar.

Hade ju tyckt att biverkningarna av den pågående behandlingen börjat avta. Men i natt har jag vid sju olika tillfällen varit så glödhet att jag varit nära en härdsmälta . Då är det bara att stiga upp för att kyla ner sig. Det sämsta är ju att den välbehövliga nattsömnen blir lidande. Tydligen gör kroppen motstånd mot den nedbrytningsprocess som pågår.
Och så var det mardrömmarna. När jag vaknade vid tvåtiden i natt så hade jag haft första drömmen.
Var utanför huset och mitt äldre barnbarn var med. Ser ett flygplan som på mycket låg höjd åker fram och tillbaka en bit bort. Får då en obehaglig känsla av att något/någon landat med fallskärm i närheten. Vi måste genast gå  in säger jag till barnbarnet. Låser dörren och skyndar mig upp för att söka igen en nyckel för att komma åt vapnen. Men söker på fel ställe och plötsligt bankar det på dörren. Då vaknar jag plötsligt. 
I Den andra drömmen var jag på återbesök hos den läkare som sköter min behandling. Han tar fram en cd-skiva som det är en bild på. Tyvärr har cancern spridit sig i hela kroppen som du ser, säger han. Vi opererar bort hela prostatan och så förstorar vi…… Där tog den drömmen slut.  Hoppas bara att jag inte är sanndrömmare.
Inte att undra på att jag sovit jättedåligt denna natt som så många andra.

Kategorierom