Om inlägget den 19 mars 2010.

Det inlägget handlade om läkemedelseffekter. När den stora farsoten, svininfluensan, skulle komma stormande hade något företag i all hast tillverkat ett vaccin. Var mycket skeptisk till att ta ett vaccin som var helt oprövat. Tog ändå sprutan och ser i inlägget att jag haft lunginflammation 2 gånger. Har nyligen haft den tredje lunginflammationen. Har aldrig mig veterligt inte haft den åkomman tidigare men efter sprutan redan tre gånger. Kan omöjligt vara en tillfällighet. Sedan har jag läst och hört via Tv om en del barn som drabbats av sömnsjuka efter vaccinationen. Är det bara tillfälligheter eller? Tror nog att jag står över årets influensavaccin, för om man inte skaffar sig någon motståndskraft  mot flunsan så får man ju hålla på varje år. Vaccinerandet är ju en stadig inkomst för läkemedelsföretagen. Har gjort mitt val , återstår att se om det blev rätt eller fel.