Nostalgiskt frukostfika.

Så var det dags igen för ett kärt besök. Susanne, en av de pingisspelande tvillingarna, har anlänt till byn för julfirande. Då ingår av tradition ett besök hos mej  för att få smaka på ett frukostfika med nybakt tärnakaka, ägg, kaviar och mjölkchoklad. 3/4 av familjen Sterneborg/Jonsson infann sig punktligt klockan 09:00. Det var Susanne med barnen Emil och Molly. Pappa Peter kommer lite senare, så den här gången gick han miste om fikat. En trevlig samvaro som räckte i flera timmar följde, och innan Susanne skulle åka sa hon så här: Jag måste få gå ner i pingisrummet och känna atmosfären. Det är något speciellt med det rum där vi tränat i så gott som sju (7) år. Nu väntar jag bara på Carina som från proffslivet i Tyskland inte hunnit upp till Norrland.
S5002496 

Susanne ,Emil och Molly efter ett  stärkande frukostfika. I morgon lördag skall lilla Molly döpas, min fru och jag är inbjudna att övervara akten som sker i Norrängskyrkan. Efteråt tror jag säkert att vi får en kopp kaffe, samt träffa pappa Peter som då har anlänt. Ja sedan återstår att vänta på nästa besök som kanske dröjer eftersom familjen bor i Malmö. Som alla vet är det ju ganska bakvillt och avsides.

http://www.knaften.se/2007/09/19/trnakaka/

2 svar på ”Nostalgiskt frukostfika.”

  1. Tack för en alltid kanongod frukost och ett trevligt möte! Alltid lika underbart att träffas. Synd att Kerstin inte kunde vara med denna gången, men vi gör ju om det igen så fort det bara är möjligt!

  2. Jo, håller nog med att Malmö ligger lite utanför allfartsvägen… Och så pratar dem ju så konstigt där. ;o)

Kommentarer är stängda.