Hoppas att det blir en bättre morgondag.

I dag har det inte varit någon bra dag. Visserligen har skidskyttedamerna och sprintherrarna sett till att det varit värt att offra tid på tv-tittande. Men båda mina knän är ovanligt besvärliga. Månne kylan ställer till det. Biverkningarna/svettningarna är uttröttande i längden. Har för skojs skull noterat klockslag ett dygn. Attackernas antal rör sig om 25 till 30 per dygn. Men det är ju överkomligt, vad värre är så har barnbarnet Arvid 40 graders feber. Det känns riktigt jobbigt när små barn har så hög feber.                                                                                                Morgondagens planering är att åka in till staden och uträtta ärenden samt försöka få hjälp av en sjukgymnast att få fart på den elstimulater som jag kan fästa runt det bråkande knäet, Den vill inte fungera. Sedan när jag kommer hem så blir det bakning av blåbärsbullar. Såg på tv när den engelske kocken  bakade sådana. Det var ett mycket annorlunda sätt, han blandade allt i en enda röra. Det såg ut som slaktavfall.(enligt kocken själv) Skall nog våga mej att prova en lite annan variant utav en del av degen. Har tänk prova ett par längder i form fyllda med blåbär och socker enligt fördelning efter mitt recept. Sen också traditionella bullar enligt beskrivningen på bloggreceptet.
Efter det skall syltförrådet fyllas på innan jul. Jordgubbs/hjortronsylt finns tillräckligt i glasburkar i frysen( man kan frysa in sylt i glasburk, dom spricker inte, testade för många år sedan) Det är hallonsylt som fattas så den kokas i morgon. Och blir det sedan någon tid över på dagen så fins det strykning och mangling i tvättstugan.Så det blir att spela in hem till gården och lunchdubbeln. Fick ett MMS idag från Uppsala, där en företagsam  person tillverkat palt enligt receptet som finns på bloggen. Resultatet hade tydligen blivit lyckat. Tydligen kan man tillverka palt söder om Dalälven också. Men kan det ha varit en riktig norrlänning,  kanske till och med från Lappland?                   Här sitter jag och planerar som om jag vore bombsäker på att det kommer en ny dag. Nu skall jag gå i säng oroa mig för Arvid och be en bön för honom och tro på att han är bättre i morgon. God natt och på jennsyn.