En något bättre dag.

Trots dåliga odds så blev det en ny och något bättre dag i dag. Mina knän är inte lika bråkiga, men det mest positiva är ju ända att morse var Arvid nästan feberfri. Visserligen blev det en febertopp i kväll men inte lika hög som i går kväll.  En snäll sjukgymnast lovade fixa min transkutana nervstimulator strax efter klockan ett i dag. Så det blev bara kokning av hallonsylt . och den lilla tid som blev över, innan stadsresan , tillbringade jag i min nyrenoverade tvättstuga. Samlar där på små reproduktioner av akvarelltavlor utförda av en Lyckselekonstnär. Det gäller ju att få till en mysigare miljö när man skall stryka kläder.

Blåbärsbullbakningen då? Den blev framflyttad till tisdag för stadsresan med alla ärenden tog lite längre än planerat. Och det är alltid lättare att få börja på förmiddagen. Skall bli spännande med “nya djärva grepp” vad gäller utformning av blåbärsbullarna. Tittade in som hastigast på kupan och fick då av ett arbetsbi ett tips på hur man skall få saften från bären att sluta rinna. Återkommer när jag bakat,  med metod och resultat. Slut för den här gången.
S5001918

Så här såg det när jag rev bort allt ända in till isoleringen, även mattan på golvet.
S5002486

Resultatet blev så här.