Biljud från kupan

Trots det kärva väderläget så är det full snurr på bina i kupan. Klockan 10:29 ringde telefonen länge och ihärdigt. Jag linkade uppför trappen från källaren och lyfte på luren. I med det så utbröt en massa biljud. Det var nämligen kupans personal i Lycksele som stod upp med blottade huvuden och sjöng för mej på min verkliga födelse. Jag uppskattar verkligen den blandade körens biljud. Där fanns allt från bålgetingar, drönare och arbetsbin. Själva bidrottningen var bortrest. En fin gest till mej, det är alltid trevligt att bli ihågkommen.

2 svar på ”Biljud från kupan”

 1. Grattis på födelsedagen!!!!!

  76 år, fäll ingen tår.
  det kan bara bättre bli, passa på att planer smi`
  om vad du ska göra i jul, för nått kul!
  Vi ses inte då, men vi hörs väl ändå.
  hipp hipp hurra- ännu ett jättestort grattis på din födelsedag!!!

Kommentarer är stängda.