I förväg firande- en utväg.

Nu är det så illa att på tisdag den sjunde skall jag fylla 76 år och på onsdag den åttonde fyller mågen 46,053% mindre än vad jag  fyller. Eftersom vi båda är väldigt upptagna på veckotid så har dom som bestämmer bestämt att Nisse skall få tårta nu på lördag och Janne på söndag. Enär jag har fyra år kvar till jämnt och Janne dubbelt så långt plus ett år till jämnt så blir det nog bara kaffe, tårta och kanske lite kakor från mitt kakbageri. Om det verkar oredigt det jag skriver så har jag faktiskt inte börjat fira på något sätt. Inte ens julmust på extrapris.
Vad jag däremot sysslat med ikväll är att se två dagars inspelade avsnitt av “hem till gården”. Varje dag är det dubbla avsnitt uppdelade i två delar var. Så med andra ord så blev det åtta delar. Men så råkade jag somna under en del så jag fick ta om den. Det är nog därför jag skriver lite yrvaket. Ha nu en trevlig kväll och helg du som besöker denna blogg. Skall snart komma med något “matnyttigare”.

2 svar på ”I förväg firande- en utväg.”

 1. Hoppas du haft en bra förtida födelsedag och får en lika bra
  kanse bättre ”riktig” födelsedag. Grattis, grattis!
  Kanske skönt att ha gjort bort födelsedagen på sin födelsedag så
  att du får det lungt och skönt.
  Vi syns/Birgit

 2. Men grattis och ha en riktigt bra HappyBirthday dag på tisdag så ses vi på torsdag.

  mången grattis från en hundägande hyllfyllare

Kommentarer är stängda.