Serviceandan lever ännu.

I måndags var jag in till staden och postkontoret på Grubbgatan. Skulle skicka iväg ett skrymmande brev och var osäker på om det var överdimensionerat. Men måtten var inom toleransnivån, och det var en ganska billig penning  att få det transporterat. För 4 kr extra skulle det skrymmande brevet vara framme dagen efter. Trots att målet för brevet låg långt borta och dessutom lite avsides så trodde jag väl inte hundraprocentigt på att det skulle lyckas. Men dagen efter var brevet framme trots det otympliga formatet. Blev liksom lite imponerad av detta. När jag var in frågade även om frimärken för julkort. Nej det dröjer någon dag innan dom finns här blev svaret, men kanske något utlämningsställe har hunnit få, fortsätter postex.
Fick tag på frimärken på en ica-butik och åkte hem. Tänkte inte mer på detta sedan. Men tro det eller ej. I dag onsdag tutade postbilen utanför porten hos mig. Gick förundrat ut till den gula bilen. En glad och trevlig chaufför frågade: Skulle du ha frimärken? Detta vill jag verkligen kalla serviceanda, för jag hade inte lämnat varken postlådenummer eller namn när jag var in på postkontoret. Nu är ju frågan om postens personal känner till alla som bor efter utdelningslinjerna?
Hur som helst så tycker jag det var ett  bevis på service.

4 svar på ”Serviceandan lever ännu.”

  1. Så trevligt att posten fungerar för dig, själv fick vi vänta en vecka på ett brev med mediciner från saxnäs i vilhelmina kommun till oss här i Nordvik Lycksele Kommun. Svår och lång resa elller vad tycker du? /Nina

Kommentarer är stängda.