Sanndröm—eller tillfälligheter?

I tisdags morse när jag vaknade så berättade jag för min fru om den dröm som jag haft.  Jag var efter en landsväg tillsammans med ytterligare en person. Då ser vi i skyn ett stort flygplan som cirklade runt som sökande en plats att landa på. I drömmen säger jag tvärsäkert att “detta måste vara ett Airbusplan”. Där slutar drömmen med att lag vaknar.
I morse var jag uppe redan klockan sex. Brukar för det mesta läsa senaste nyheterna på nätet.
Där kunde jag se att ett Airbus A380 med 433 passagerare ombord tvingats nödlanda i Singapore.
Tänkte just inte något speciellt utan skummade av de viktigaste nyheterna. Skulle åka in till den golddoftande staden lite före klockan sju. Strax innan avfärden fikade vi gemensamt och jag berättade en del av nyheterna, bl.a. om flygplanet. Då säger min fru”var det inte ett sådant plan du drömt om”? Då föll polletten ned och jag drog mig till minnes vad jag drömt om. Kändes nästan lite obehagligt för vad jag minns så har jag väl inte tidigare varit en sådan där sanndrömmare. Har sökt i minnesbanken om jag på något sätt läst eller hört något liknande men inte fått någon träff.
Har under de senaste åren haft flera riktiga mardrömmar om att hela himlen varit full av flygplan Och att det i drömmen förebådade ett rikt storkrig. Men än är det ju lugnt. Men en hel del drömmar man har är nog sviter efter sena aktionsprogram på TV. Så det är nog inte så dumt att begränsa det sena tittandet. Fortsättningsvis skall jag nog också skriva ned om det skulle bli någon fler liknande “sanndröm”.

Ett svar på ”Sanndröm—eller tillfälligheter?”

Kommentarer är stängda.