Löfbergs lila lyxblandning.

Har tidigare visat flätade väskor tillverkade av Gevalia bryggmalet paket. Nu har min hustru fått tag på  Löfbergs lila paket storlek ett kilo. Givetvis tomma sådana. Faktiskt en riktigt läcker lila färgnyans. Men tyvärr är ju tillgången rätt så begränsad på den storleken. Men en väska är färdig och den skall jag visa på bild nu. Sedan är det ju upp till var och en att tycka till.
S5002450
S5002451

Väska med axelrem samt en närbild av densamma. Träffade f.ö. en trevlig säljare i dag för detta märke.

5 svar på ”Löfbergs lila lyxblandning.”

 1. Fotspår….
  Verkligen läckra väskor hon kan hon Kerstin. Du har väl skickat ett mail till löfbergs och gevalia.Kan inte tänka mig annat än att de är villiga att sponsra med materialet. Det blir ju bra reklam för dem.Annars är de ju dum
  Vi syns på torsdag?
  Birgit

 2. Snyggt!
  Har nu haft förevisning av väskan och flera undrar vad kostar den??
  Tar tacksamt emot leverans!
  Finns även fler påsar nu, skall bara få till en transport upp!
  Meta

 3. nå berättade du för säljaren om väskorna. Jag tycker att dom är snygga trots att jag slutat dricka Löfbergs lila jag, har börjat att mala mitt eget kaffe sen ett par månader tillbaka.

  Nej nu ska jag lyssna på webbradio, Kungen deklarerar den nyutgivna boken som kommer att slå alla rekord typ kioskvältare.

Kommentarer är stängda.