Att fylla år- många gånger.

På tv-4 är det ju ofta långa reklamavbrott. När jag tittar på “hem till gården” så är det ju fyra långa sådana. Passar alltid på att läsa text-tv då för att utnyttja spilltid. Läste i dag om en man som fyller sin etthundraåttonde (108) födelsedag. Han är änkeman sedan två år och bor nu på Myrans äldreboende i Trelleborg. Han kommer ursprungligen från Gislövs fiskeläge. Har arbetat med jordbruk, fabriksarbete och i byggbranschen. Han och hans fru hade varit gifta i över 78 år och hade en dotter som hann bli 77 år. vad har jag då gemensamt med denne krutgubbe? Ja i´nt mycket men han hade ett välklingande namn. Han hette nämligen Nils. Tror inte att jag kan hålla mig på benen så länge för det, men det vet man ju inget om. Ser väl inte så där rysligt alert ut alla dagar. Som synes på bilden av mig så verkar det som infrastrukturdelarna är på väg att ta slut.
IMG_3176

2 svar på ”Att fylla år- många gånger.”

 1. Många, många år,
  är jag säker på att det återstår.
  Som en tjerurot, knotig och dan,
  vi kommer och firar dig på hudraårsdan
  Ta ett äpple av röd granat var dag
  så slipper du alla obehag!

 2. Tycker faktiskt bilden är bra, rent artistiskt då. Sedan att herrn på bilden är lite ihopkrypen är ju en annan historia…

Kommentarer är stängda.