Sång med verklig glädje.

I kväll har jag varit till staden med guldglans och lyssnat på den fantastiska ViKun kören.
Ett 30-tal sångare som med verkligt synbar glädje framförde olika låtar bl.a. en från Chess. Kören som funnits i tio år leddes av den eminente Anders Eriksson. Pianist/trumpet virtuosen Stig Andersson var även riktig lirare. Anders och Stig genomförde även ett par så kallade flygande byten till publikens förtjusning.  Synd bara att inte fler Lyckselebor kommit till denna mycket hörvärda sång/musikstund. När jag satt där i Templet så kom jag till insikt om att just den lokalen gick jag och läste för gamle Prosten Berlin år 1947. Som sagt en verklig hörvärd stund och dessutom på publikplats omgiven av sköna “lejdis.”

2 svar på ”Sång med verklig glädje.”

Kommentarer är stängda.