Hobbe efter reinkarnationen.

IMG_3262
Äntligen kan jag visa bilden på blandrashunden Hobbe efter återkomsten. År 2000 blev han ju som redan omnämnts svårt sjuk. Eftersom inge räddning fanns var jag tvungen att förkorta lidandet. Ett par månader efter hans frånfälle så stod denna padda upprest mot nedre ingångsdörren. Man kunde tydligt se att den ville komma in. Sedan dess har denna padda vandrat runt huset i Hobbes spår varje sommar. Sommaren 2010 var min son hemma och när Paddan visade sig blev det en fi bild. Man kan känna igen de sorgsna ögon som Hobbe hade sedan han blev sjuk. Hobbe var för övrigt tvillingarnas favorit , dom turades om att sköta om honom mellan träningspassen.
hobbe och flisan
Så här kompis var Hobbe med katten.

Ett svar på ”Hobbe efter reinkarnationen.”

  1. En klar favorit var han kära lilla Hobbe! Tycker att han borde valt att komma tillbaks i en annan skepnad än en padda, men är han nöjd så är jag nöjd ;)!

Kommentarer är stängda.