Provsmakning av bullarna.

Trist att Ella inte kunde komma, hon var bortrest. Så i brist på någon närvarande opartisk person får jag själv försöka sätta betyg. Vad gäller kanelbullarna så blev dom som vanligt, d.v.s. helt okej.
Har aldrig av någon odefinierbar anledning bakat bullar med vaniljsmak. Betyget där lite med tvekan godkänt. Vad jag inte förstod att det är en del sötma i vaniljen så man borde kanske minskat på sockret, men för mej som gillar sött går dom ner. Så smaken är ju som baken. När jag liks var igång så rörde jag ihop pannkakssmet. Har lovat min kära maka  nygräddade tunna pannkakor och nykokt hjortronsylt till middag när hon kommer hem från kupan. Vi försörjer oss på ideellt arbete nämligen. Men huvudsaken är att man trivs med det man gör. Sedan man blivit pensionär inser man att det finns andra värderingar i livet än pengar.
I alla fall så har jag även städat upp efter bakningen. Diskat och torkat golvat för den där jästen fanns lite överallt. Men jäsningen var det inget fel på så lite svinn går bra.
Nu äntligen kan jag ta en välförtjänt paus och se de inspelade avsnitten av “hem till gården, samt lunchtravet. För nu är der bara 50 minuter till pannkaksgräddningen.

2 svar på ”Provsmakning av bullarna.”

  1. Dom definitivt ätbara även om dom strulade lite vid bakningen 😀

  2. Visst är det lite slitsamt att sköta hushållet…;o) Bullarna blev säkert jättegoda.

Kommentarer är stängda.