Bisvärm landade i Knaften

Den första september landade en bisvärm hos bidrottningen  vid vår villa i Knaften.
Jag som drönare agerade  rockslusk, tog emot besökarna och hälsade välkommen.
Skämt åsido så var det dags för den årliga höstfesten.  Frivilligarbetarna vid kupan, Röda Korsets lokal i Lycksele, brukar varje höst samlas för en gemensam måltid för att stärka gemenskapen ytterligare. I år vankades surströmming original, som file samt matjesill med gräddfil och gräslök.
Även färsk mandelpotatis och tunnbröd naturligtvis. Stämningen var på topp på alla de närvarande.
14 personer deltog, några saknades av olika anledningar. Ett v65 tips kollades även under kvällen och när resultatet blev känt tyckte jag att det var dags att ta fram travtipparvalsen som jag skrev efter en totalt misslyckad v75 helg. Karin B hjälpte mig  med sången. Men även det som är trevligt måste ha en ände så vid sena kvällen tackade alla för sig och åkte hem till sina kupor, förlåt hem. Men minnet av en trevlig fest kommer att bestå.
S5002390
S5002392