Olika musiksmak—eller?

I dag har det varit en riktig arbetsdag hemma. Har putsat 4 stora nymålade fönster i rummet. Avlägsnat målarfärg samt klister efter tejpen. Hängt tillbaka persiennerna(vilket var en frestelse)

Sen blev det en snabbresa in till tätorten ( höll begränsningen)för inhandlande av tätningslister och dammlister. lika bra att fixa allt med en gång. Sen städning av rummet för det blev skräp över från skyddsremsorna på listerna. samt massor av begagnat hushållspapper efter fönsterputsningen.

Medan vi har målat hus och fönster så har tvätthögen vuxit till sig rejält. Ett par timmars mangling och strykning vidtog. Under tiden spelar jag min favorit – cd. En Klaus Wunderlich—In then Miller mood. Med sådana fina låtar som In The Mood, Mooligt Serenade, Chattanooga Choo Choo med flera. När jag går upp helt i arbetet spelar jag samma skiva om och om igen. Femte gången jag trycke igång samma cd då kröp hunden in under sängen och kräktes. Han vägrade komma fram, men när jag väl bytte skiva då kom han fram och såg  lite nöjdare ut. Då förstod jag att även en vovve kan ha åsikter om musikupprepning. Vet sedan tidigare att en hamiltonstövare “sjunger” ljudligt till dragspelsmusik. Den  kanske tycker som Sten Broman. Hans inställning till dragspel var ju vida välkänt.
S5002354
Nystädat ett tag i alla fall.
S5002355
En nöjd Milou väntar på att få en bit godis.
S5002350
Denna bild är sedan i lördags när målerskan färdigställde fönstren.

Ett svar på ”Olika musiksmak—eller?”

Kommentarer är stängda.