Nyhetstorka?

I dag har jag inget speciellt att skriva om. Har bara klippt gräs ansat lite procent förlåt rabatter ska det vara.. Varit bort till Tvillingföräldrarna och kollat om kattorna, jag haft tillsynen av, kommit till rätta.  Fick en kopp kaffe och åkte hemåt. Fick då syn på en skylt som var intressant. Titta på bilden och fundera på vad som är förbjudet. I mitt tycke kan man tolka skriften på olika sätt.S5002284
S5002283

Gräsplanen (kubbarenan) nyklippt, så nu kan turisterna komma och spelet börja.
Så är det dags att fixa middag för frun kommer snart hem från sitt ideella arbete på röda korset.
Och på fredag denna vecka har vi 44-årig bröllopsdag. När det blir 50 då blir det nog kalas. Nu får det bli det vanliga , en liten bukett gula rosor som i bröllopsbuketten 1966. Men kanske det vore bättre med 4 nya tändstift till hennes gamla saab 900. Vi får se vad det blir, kanske t.o.m. båda delarna.