Gröna rummet

Nu är äntligen gröna rummet klart. Har sedan tidigare ett rum som “går i blått”. Meningen är att så småningom skall det finnas fyra rum på övervåningen som är inredda i olika färger. Hall och tvättstuga i bottenvåningen har tidigare under året renoverats.
Har länge haft funderingar om att i stället för att tapetsera skulle det kanske vara en bra ide att använda glasfiberväv och sedan måla. Blir man trött på färgen är det ju bara att måla om. Här i gröna rummet färdigt 002blev det verklighet. Mesta jobbet var att ta bort ett par lager tapeter. På Färgbutiken Beckers fanns, enkelt uttryckt, en stor vattenkokare som man kunde hyra. Med hjälp av ångan lossnade tapeterna. Sedan var det bara att klistra upp glasfiberväven och måla. Glasfiberväven finns i olika mönster och även förbehandlad vilket nog är att föredra till nästa rum. Att nämna är att jag har fått god service från Färgbutiken( Tommy Nilssons måleri) 

tvättstuga 001
Så blev tvättstugan som även utrustats med en ny varmvattenberedare(energisnålare)

S5001820
Hallen i nedre plan

2 svar på ”Gröna rummet”

  1. Grattis till dom nya rummen!

    jag har sett ett par av dom på riktigt och dom blev bra så jag är säker på att kontoret blev bra det med. Smart att bygga ut skrivbordet så att ni ryms ordentligt på det när ni sitter och hackar på nätterna!

Kommentarer är stängda.