Ica:s mini-Stig på besök.

I dag har jag haft den stora äran att hämta det nya barnbarnet .
Eftersom namnvalet inte är helt klart än så är arbetsnamnet ”Stig” efter förslag av ”Pågen, d.v.s. Roland som kör ut bröd. Så nu är första besöket hos mormor och morfar avklarat. Men det har som sagt tagit en lång tid det här med barnbarn. Kan det möjligen ha haft någon inverkan att på torpet där jag växte upp var det kargt och svårt att få något att växa? Nåväl det är ju bara en fundering.
       När min torsdagsuppackning på Ica Södermalm var klar vid lunchtid, så blev det en sväng förbi Forsmyrvägen. Där lastades barnvagn, barnstol och en massa tillbehör. Självklart också den nyblivna mamman. Resan hem företogs med största möjliga säkerhet.
Minns nog inte att nyfödda barn var så små och ”picklut”.
Trots att vi själva en gång för länge länge sedan hade en nyfödd son som vägde 2.7 kg mindre än vad Stig vägde.
   I dag har jag nog lite svårt att tänka mej att hinna spela bordtennis med ”Stig”. Men osvuret är bäst. Som tur är kan man ju inte se in i framtiden. När vi anlände till Knaften var mormor beredd med kameran.
S5001574
redan i dörröppningen blixtade det till.
  S5001576
Inne och välbehållna.
S5001577
Här justerar mormor resterna efter lättlunchen.
S5001578
Här vilar ”Stig” lunch hos morfar som aldrig kan tänka sej att missa ”Hem till gården” på TV-4.

2 svar på ”Ica:s mini-Stig på besök.”

  1. han ser allt bra bedårande ut…lille ”stig” alltså

    dags för mormor och morfar att sluta med armbands och ljusstakstillverkning och börja sticka barnkläder och bygga lådbil 🙂

  2. Stig, Roland (Pågen)? Men visst är det
    Nils Arvid den nya medborgaren heter.

Kommentarer är stängda.