Glada pingislirare.

.Elever från Knaftens skola har just avverkat skolmästerskap.
Bakre raden från vänster: Andreas Jacobsson, Rodhe
Häggblad, Ulrika Bertholdsson, Beatrice  Lindmark.
Främre från vänster: Patrik Helgesson Josef Häggblad, Jennie
Forsen, Angelica Jacobsson.                Våren 1984.

2 svar på ”Glada pingislirare.”

  1. Har ett minne att jag i nervositeten tappade första set mot Ronnie Lidgren men det ordnade ju sig tillslut, ha ha.
    Annars var nog pingisen, ärligt talat, för min del ett substitut för att jag inte fick spela organiserad ishockey, kul med sport även om jag då inte tyckte pingis var den roligaste.
    Har också ett minne att jag spelade hos dig en gång och din son(?) hade hängt upp diverse hårdrocksaffischer på vägarna runt pingisbordet så jag kunde inte koncentrera mig på träningen utan sneglade hela tiden på dessa för mig fascinerande bilder. Du sa åt mig vänligt men bestämt: ”De där kan du titta på sen!” Tror inte jag spelade i eran källare nån fler gång efter det. Hur som helst blev jag aldrig bra på riktigt, även om säkert John-Gunnar Jönsson gjorde vad han kunde på idrottshuset på måndagarna och efteråt är det ett roligt minne att jag spelat pingis i klubb. Kul blogg du har förresten!

Kommentarer är stängda.